Friday, April 5, 2013

Tegevused enne lõpukonverentsi Barcelonas

Projekti lõpukonverents toimub Barcelonas 19.-24.aprillil. Sinna sõidavad õpilastest Samuel, Andri, Helen ja Anne Mari koos õpetajate Ave Tederi ja Pilvi Taueriga. Meile on antud ülesandeks koostada ajalehe tarbeks sobivaid tekste, joonistusi ja valida fotosid, et töötubades teha valmis projekti-ajalehed. Teine töötuba, mis Hispaanias on organiseeritud, on Comeniuse puu valmistamine. Sealse kooli seinale joonistatakse puu, mille lehtedele kirjutavad õpilased oma mõtteid ja soove projekti kohta. Niisiis oli meil eile (4.04.2013) nõupidamine projektis osalenud õpilastega, et koos mõelda neid lauseid välja.
Viimasel konverentsil viiakse läbi ka fotovõistlus. Iga maa peab kaasa võtma viis värvifotot, mis on projekti jooksul tehtud, ning parimad valitakse välja. Kümneeurone auhind on iga maa võitjale ette nähtud :)
Samuel ja Andri said veel ülesandeks tegeleda meile määratud kalendrikuude (mai ja september)pildimaterjali kokkupanekuga. 12 kuud on projektipartnerite vahel jaotatud võrdselt (valik tehti Itaalias). Kalender on meie projekti üks produktidest. Helen ja Anne Mari tegelevad sõnastikule piltide valimisega. Kuna iga konverentsi järel  koostavad partnerid oma sõnastiku, mis nende jaoks iseloomustab külastatud maad, siis saame antud töö lõpule viia Barcelonast tulles.

No comments:

Post a Comment