Thursday, April 25, 2013

Projekti lõpukonverents Hispaanias 19.-24.04

Nüüd on siis Hispaanias käidud. Kuus päeva, millest kaks kulusid sõitudele ning neli tegevustele, on läbi. Oli tore, soe ning muljeterikas aeg külalislahkete noorte ning sealsete õpetajate/võõrustaja-perede seltsis.
Nägime Barcelonat, selle kauni linna "turistilõkse", külastasime vanalinna kvartaleid, Güelli parki, Montjuici mäge, La Pedrera maja, jalutasime rannapromenaadil ning külastasime Püha Jüri päeva raamatu/roosi laata. Sõime kohalikku toitu ning tegelesime oma projektiga.

Õpilased koostasid rühmatöödena kuus ajakirja, mis kajastavad meie tegevusi nii projektikonverentside ajal kui muljeid teistest riikidest.Sealse kooli seinale oli joonistatud igale riigile iseloomulik puu, mille okstele õpilased tegid lehed lausetega projekti kohta. Noortele korraldati inimpüramiidi (castellers) töötuba.
Vaatasime tule ja draakonite etendust ja kuulasime trummiorkestrit. Meile räägiti Püha Jüri päeva traditsioonidest Katalaanias (raamatu ja roosi päev). Projektifoto võistluse esimene koht läks Itaaliasse. Auhinna sai siiski iga riik :) Kohalik TV võttis intervjuu Helenilt ja Samuelilt.



No comments:

Post a Comment